Najvyšší súd SR rozhodol - Sporofond žije - Žitňanský, Eduard
Rozsudkom v mene Slovenskej republiky Najvyšší súd SR zrušil rozhodnutie ministra financií SR č.2369/1995 z 8. júna a rozhodnutie MF SR č.002/1995 SAN z 31. marca o odňatí povolenia Prvej slovenskej investičnej spoločnosti (PSIS), a.s. v Bratislave o zákaze nakladania s majetkom v jej fondoch.