Osobné financie
Z obsahu mimoriadnej sekcie: Doba vysokých úrokov na vkladoch v bankách čoskoro pominie. Slovenské podielové fondy prišli o dôveru. Likvidácia investičného fondu môže byť pre akcionárov výhodou. Investičné príležitosti neponúkajú iba investičné spoločnosti. Pluralitou v zdravotnom poistení možno získať len nepatrné finančné výhody. Stavebné sporenie - prvý krok k bývaniu. Investícia do cenných papierov. Aj zbierka je investícia.