Posilnenie finančného priestoru - Beňo, Ján
Generálny riaditeľ Dopravnej banky, a.s. Banská Bystrica Ing. Ján Beňo o zámeroch pri konštituovaní banky, o projektoch nielen v oblasti dopravy a o plánovanom rozširovaní služieb.