Pozitívne hodnotené služby IRB Príloha - Holík, V.
Služby Investičnej a rozvojovej banky (IRB). Pohľadávky IRB. Podiel výnosov z úverov. Vývoj korunových vkladov. Hodnotenie bankových produktov. Prispôsobenie sa územno-správnemu začleneniu. Prieskum trhu.