Uplatnenie faktoringu pri vývoze - Grešlíková, D.
Faktoring - túto službu začala poskytovať ako prvá v SR VÚB Factoring, a.s. Riziká spojené s vývozom a podstata vývozného faktoringu. Predpoklady na aplikáciu vývozného faktoringu. Postup uskutočnenia vývozného faktoringu. Výhody vývozcu pri exportnom faktoringu.