Zákon o investičných spoločnostiach a investičných fondoch
Úplné znenie zákona č. 248/1992 Zb. o investičných spoločnostiach a investičných fondoch - slúži len pre informovanie. Pre akékoľvek právne potreby je nevyhnutné použiť oficiálne texty Zbierky zákonov SR. Prvá časť - úvodné ustanovenia, druhá časť - investičná spoločnosť, tretia časť - podielový fond.