Zákon o investičných spoločnostiach a investičných fondoch. 3
Zákon č.248/1992 Zb. o investičných spoločnostiach a investičných fondoch. Činnosť zahraničných investičných spoločností a investičných fondov. Príloha zákona NR SR č.91/1994 Z.z. Správa o hospodárení investičnej spoločnosti a investičného fondu.