Renesancia peňažného družstevníctva? 1 - Vágnerová, Soňa
Záujem o zakladanie finančných družstiev na slovenskom kapitálovom trhu. Hlavné výhody inštitúcií peňažného družstevníctva. Výhodné úroky a dostupné úvery. Veľkosť členskej základne. Poistenie a dozor. Princípy a hodnoty zo štatútu eurodružstva.