Renesancia peňažného družstevníctva? 2 - Vágnerová, Soňa
Niektoré ustanovenia zákona Českej národnej rady č. 87/1995 Sb. o sporiteľniach a úverových družstvách. Družstevná záložňa - jedna z možností fungovania peňažných družstiev. Počet členov, výška základného imania. Neprevoditeľnosť členských práv. Rozhodovanie o zisku. Poistenie vkladov. Družstevný dohľad. Možnosti rozvoja peňažného družstevníctva v SR.