Renesancia peňažného družstevníctva? 3 - Múčková, Viktória
Skúsenosti z praxe maďarských finančných družstiev. Najznámejšie a najdôležitejšie inštitucionálne prvky na zvýšenie bezpečnosti peňažných operácií. Systém úverového družstevníctva v Maďarsku a v stručnosti aj v krajinách Európy ako celku.