Renesancia peňažného družstevníctva? 4 - Múčková, Viktória
Záverečná časť seriálu o finančnom družstevníctve. Výhody tejto formy finančného podnikania. Americký systém úverového družstevníctva. Silná zbraň - úrokové sadzby. Druhy úverov. Nezdaniteľné organizácie. Ponuka nových služieb.