Inflační čárymáry prognostiků Co determinuje inflaci - Fialová, H.
Tempo rastu inflácie v posledných 10 rokoch vo vyspelých ekonomikách. Prognózy tempa inflácie za roky 1991-1995 a skutočná inflácia - krajiny G7 a Švajčiarsko - príčiny odchýlky prognóz. Rozdiely medzi skutočným a potenciálnym HDP v krajinách G7 a Švajčiarsku.