Menové nástroje a niektoré súvislosti s finančným systémom - Jánošík, Juraj
Postupný vývoj menovej politiky a jej menových nástrojov od začiatku reformy bankového systému. Stabilizácia vonkajšej a vnútornej menovej situácie. Dôležité štruktúrne zmeny na finančnom trhu (r. 1995). Príprava menových nástrojov na r. 1996.