Nová 100 USD bankovka - Boskovičová, Rozália
Počnúc bankovkou 100 USD v r. 1996 začínajú USA vydávať bankovky s novými a zlepšenými ochrannými prvkami. Popis známych ochranných prvkov. Zmeny na bankovkách USA.