Proč neklesá inflace v České republice? - Sommer, Martin
Makroekonomický vývoj v ČR v r. 1993-1994. Mierny rast HDP a pomerne nízka inflácia. Pravidlá, diskrečné zásahy a transformujúca sa ekonomika. Phillipsova krivka. Vektorový autoregresný model. Možnosti ovplyvňovať hospodárske aktivity ekonomiky centrom. Dôsledná antiinflačná politika.