Správa o menovom vývoji v SR v 1. polroku 1995. 2
Menový vývoj Slovenska v 1. polroku 1995. Nástroje menovej politiky. Menový kalendár - január-jún. Uplatňovanie nástrojov menovej politiky. Vývoj na peňažnom a kapitálovom trhu. Rozvoj bankového sektora. Obozretné podnikanie bánk.