Správa o menovom vývoji v SR v 1. polroku 1995. 1
Menový vývoj SR za 1. polrok 1995. Vývoj inflácie. Vývoj devízových rezerv NBS. Peňažná zásoba. Úvery, úroky. Rozpočtové hospodárenie a vnútorná zadlženosť vlády. Platobná bilancia SR za január - máj. Dlhová služba NBS a vlády SR. Devízovopovoľovacia činnosť NBS. Veriteľsko-dlžnícka pozícia sektorov ekonomiky k NBS. Ciele a realizácia menovej politiky.