Budovanie nových kapitálových trhov je revolúcia. 1
Štúdiu o rozvoji kapitálových trhov v transformujúcich sa ekonomikách vypracovala Stredoeurópska univerzita v Prahe. Podstatné časti štúdie uverejňuje Trend na pokračovanie. Vývoj finančných sektorov v krajinách východnej Európy a SNŠ. Rast kapitálových investícií vo východnej Európe a SNŠ. Rozvoj kapitálových trhov. Privatizácia cez burzy.