Budovanie nových kapitálových trhov je revolúcia. 2
Štúdia o rozvoji kapitálových trhov v transformujúcich sa ekonomikách (spracovaná Stredoeurópskou univerzitou v Prahe). Likvidita. Burza cenných papierov vo Varšave a Budapešti. Konkurencia, regulácia a dozor na burzách. Postavenie bánk v transformujúcich sa krajinách.