Budovanie nových kapitálových trhov je revolúcia. 3
Štúdia o rozvoji kapitálových trhov v transformujúcich sa ekonomikách (spracovaná Stredoeurópskou univerzitou v Prahe). Trh s obligáciami na kapitálovom trhu. Odporúčania pre transformujúce sa krajiny.