Direktíva Rady ES z 24. júna 1988 o implementácii článku 67 základnej zmluvy - 88/361/EEC
Znenie direktívy o zrušení všetkých obmedzení kapitálových transakcií vykonávaných medzi tuzemcami v členských štátoch Európskeho spoločenstva. Prílohy: nomenklatúra kapitálových transakcií vzťahujúca sa k článku 1 direktívy, zoznam operácií vzťahujúcich sa k článku 3 direktívy.