Firmy a kapitálový trh
Z obsahu pravidelnej sekcie: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Štát má problémy s presadením exkluzívnych práv v "strategických" podnikoch. Reformy v Rusku prežijú Jeľcina, tvrdia investori. V papierenskom priemysle rastie dopyt aj ceny. Kapitálový trh reaguje na zmeny vlastníkov. Na európskych kapitálových trhoch pravdepodobne zostanú len najsilnejší. Komodity na svetových trhoch.