Firmy a kapitálový trh
V Nováckych chemických závodoch ide FNM proti českému investorovi, vedeniu akciovej spoločnosti aj zamestnancom. Chirana-Prema, a.s. Stará Turá za posledný rok zdvojnásobila tržby za predaj svojich výrobkov. Export stavebných kapacít slovenských firiem do Spojených arabských emirátov by mohol oživiť domácu výrobu. RM-Systém Slovakia - trh s cennými papiermi. Komodity na svetových trhoch (farebné kovy, cukor, ropa a ropné produkty). Kurzy devízového trhu. Finančné kontrakty. BCPB. Trhový poriadok RM-Systému Slovakia.