Novinky na burze ÖTOB - Hoschek, M.
Rakúska opčná a termínová burza - Österreichische Termin- und Optionborse (ÖTOB) v číslach a predsavzatiach. Základné údaje. Medzinárodné postavenie. Trh termínovaných kontraktov na dlhopisy - trh Bond Futures. Burzový tréning '95. Exodat. Štúdia C.E.C.E. Rozšírenie siete burzy ÖTOB. Nové produkty.