Odmenou za podstúpené riziko pri kupovaní ruských štátnych obligácií môže byť zdvojnásobenie investície - Burenin, A.N
Rusko rieši časť problému deficitu štátneho rozpočtu emisiou obligácií. Štátne krátkodobé obligácie sú príťažlivé pre investorov. Vysoká výnosnosť obligácií. Strednodobé obligácie federálnej pôžičky. Cyklus rozvoja ruskej ekonomiky. Obligácie štátnej úspornej pôžičky, pokladničné poukážky a zlaté certifikáty.