Problémy úpravy českých kapitálových trhů - Havel, J.
Súčasné snahy o zmeny v úprave českých kapitálových trhov. Optimálna veľkosť trhov a frekvencia obchodovania. Verejné trhy cenných papierov v ČR: PCP Praha, RM-Systém Bohemia. Ochrana investora. Problémy s investičnými fondami - hlavnými vlastníkmi podnikovej sféry. Obchodovanie s cennými papiermi.