Sústava cenných papierov v Slovenskej republike. 1 - Barát, Mário
Prvý zo série článkov vysvetľujúcich pojmy, o ktoré sa obohatil náš slovník nástupom ekonomickej transformácie. Právna úprava, náležitosti, podoba, forma, prevoditeľnosť a verejná obchodovateľnosť cenných papierov.