Sústava cenných papierov v Slovenskej republike. 2 - Barát, Mário
Druhá, posledná časť príspevku o súčasnej sústave cenných papierov. Vydávanie (emisia), zmena a zrušenie cenných papierov. Druhy cenných papierov: akcie, dlhopisy, investičné kupóny, kupóny, zmenky, šeky, cestovné šeky, náložné listy, konosamenty, skladiskové listy.