Vyšší rating umožňuje lacnejšie úvery - Ďurianová, Alica
Zvýšenie ratingového stupňa investičnej dôveryhodnosti z BB+ na BBB- udeleného ratingovou agentúrou Standard and Poor's. Dlhodobé a krátkodobé úvery. Prehľad ratingových stupníc agentúr Moody's a Standard and Poor's.