Zahraniční investori sa vracajú na poľský trh
Z obsahu: Na českých kapitálových trhoch sa začínajú uplatňovať taktiky "zeleného" vydierania. Helmut Kohl ponúkol východným Európanom podporu pri vstupe do EÚ. Poľsko chce predať prvý z piatich tabakových závodov.