Estonsko, Lotyšsko, Litva Podmínky pro obchod a podnikání - Kubizňák, Ladislav
Estónsko, Lotyšsko, Litva - hospodárska charakteristika. Zahraničný obchod. Vzťahy Česka s pobaltskými republikami. Obchodno-politické a ekonomické prognózy.