Kanada Podmínky pro obchod a podnikání - Revaj, Libor
Hospodárska situácia. Vnútorná a zahraničná politika krajiny. Zahraničný obchod. Podmienky podnikania a investovania v Kanade. Výber perspektívnych trhových sektorov, komodít. Charakteristika niektorých kanadských zdrojov informácií. Česko a Kanada - obchodné styky.