Monitor stavu hospodárstva Slovenskej republiky za december 1995. 1
Základné ukazovatele vývoja hospodárstva SR: ceny a inflácia, životné náklady, nezamestnanosť, zahraničný obchod, kurzy devízových prostriedkov, poľnohospodárstvo, vlastnícka štruktúra NH SR, štátny rozpočet. Vývoj spotrebiteľských cien vybraných výrobkov.