O ekonomice nových spolkových zemí SRN
Rozbor hlavných ekonomických ukazovateľov spolkových krajín - bývalej NDR, podľa Spolkového štatistického úradu SRN. Údaje za rok 1994, v porovnaní s predchádzajúcimi rokmi. Tempo hospodárskeho rastu, hrubý domáci produkt. Miera nezamestnanosti. Dynamika výroby v spracovateľskom priemysle. Mzdové náklady v jednotlivých priemyselných odvetviach. Produktivita práce. Predpoklady ďalšieho hospodárskeho rozvoja.