Reálny hrubý domáci produkt vzrástol v minulom roku o 7,4 percenta - Suďa, P.
Základné ukazovatele hospodárskeho vývoja v SR v r. 1995. Pokles miery inflácie. Vzrast HDP, investícií, vývozu a dovozu. Zamestnanosť a priemerná mzda. Úspory obyvateľstva. Ďalšie ukazovatele. Prognóza vývoja na prvý polrok 1996.