Za Európskou úniou treba šprintovať - Zsille, Z.
Analýza Viedenského inštitútu pre porovnanie hospodárstiev v krajinách s prechodnou ekonomikou. Porovnanie reálneho hrubého domáceho produktu na 1 obyvateľa. Reálne zvyšovanie cien na jednotkové pracovné náklady. Úroveň a prognózy príjmov na 1 obyvateľa.