Čo má vedieť slovenský exportér Austrália
Geograficko - politická charakteristika. Hospodárstvo. Vývoz a dovoz. Obchodné banky. Obchodné vzťahy Slovenska a Austrálie. Podnikateľská spolupráca so Slovenskom.