Švédsko: Praxe hospodářské politiky po 2. světové válce - Fišerová, G.
Vývoj švédskej ekonomiky v 30. a 40. rokoch a obdobie vojny. Hlavné úlohy po vojne, výsledky hospodárskej politiky, dôvody relatívne úspešného vývoja po vojne. Výsledky hospodárskej politiky Švédska po vojne. Vývoj ekonomiky koncom 50. rokov a v 60., 70., a 80. rokoch až po súčasnosť. Švédska obchodná politika. Zahraničná politika. Štruktúra exportu a importu. Švédska politika pracovného trhu. (Bakalárska seminárna práca, VŠE Praha).