Rekapitulácia činnosti Fondu národného majetku SR v roku 1995 - Hajko, J.
Právomoc schvaľovať priame predaje získalo Prezídium FNM SR. Najvýznamnejšie verejné spoločnosti založené FNM. Rozhodnutia vydané FNM. Zmluvy realizované FNM.