Bilancia a perspektívy - Baco, P.
Z prejavu ministra pôdohospodárstva P. Bacu predneseného na konferencii na tému "Stav a perspektívy slovenského agropotravinárskeho komplexu v procese európskej integrácie". Aktualizácia Koncepcie rozvoja agropotravinárskeho komplexu. Korekcie súčasnej agrárnej koncepcie v súvislosti s prípravou vstupu do EÚ. Riešenie situácie v poľnohospodárstve po prijatí zákona o usporiadaní vlastníctva a o pozemkových spoločenstvách. Faktory ovplyvňujúce konkurencieschopnosť agropotravinárskej sféry na Slovensku. Zintenzívnenie hospodárenia v agrokomplexe.