Budúci rok by mal byť v poľnohospodárstve vyrovnaný - Janků, Jaroslav
Rok 1995 je podľa štátneho tajomníka MP SR MvDr. N.Beňušku pre rezort poľnohospodárstva stabilizujúci a budúci bude vyrovnaný. Vývoj obchodnej bilancie poľnohospodárskych a potravinárskych produktov. Úroda obilia a kukurice a ostatných poľnohospodárskych plodín. Úroda zemiakov, cukrovej repy a hrozna.