Východoevropské zemědělství před branami Evropské unie - Mišúr, P.
Sektor poľnohospodárstva krajín strednej a východnej Európy, s ktorým sú spojené komplikácie s ďalším rozšírením EÚ. Spoločná poľnohospodárska politika EÚ - CAP. Vývoj spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ od r. 1957. Postavenie poľnohospodárstva jednotlivých krajín SVE. Kritériá pre poľnohospodárstvo. Postup vzájomného približovania agrárnej politiky EÚ a krajín strednej a východnej Európy.