Krízový rok 1995 by sa v slovenskom textilnom a odevnom priemysle nemal opakovať - Kuča, Š.
Hospodársky výsledok v textilnom a odevnom priemysle SR v r. 1995. Strata 700 mil. korún. Silná ázijská konkurencia. Prehľad hospodárskych výsledkov najvýznamnejších textilných a odevných podnikov.