Priemyselná politika verzus veda... 2 - Jemala, Ľubomír
Uplatnenie štátnej hospodárskej stratégie SR z hľadiska vedecko-technického pokroku. Kombinácia horizontálnych a vertikálnych nástrojov priemyselnej politiky SR. Daňové úľavy. Definovanie pojmu výkony vedy. Názory z Českej republiky o tvorbe priemyselnej politiky.