Cena v reklame - Mazág, M.
Cena v reklame ako prostriedok tlaku na obchodníkov a spotrebiteľov. Pohľad zákazníka na obchodníka a cenu. Vplyv ceny na spotrebiteľské správanie. Koncepcia tvorby cien. Úloha médií pri použití ceny v reklame. Výhody uvádzania cien v reklame.