Vývoj spotrebiteľských cien v decembri 1995 v Slovenskej republike
Spotrebiteľské ceny potravinárskeho a nepotravinárskeho tovaru, služieb a verejného stravovania v SR decembri 1995. Tržby poľnohospodárskych podnikov. Vývoj indexov spotrebiteľských cien v jednotlivých mesiacoch r. 1994, 1995 a 1996. Vývoj nezamestnanosti.