Zákon o cenách - Veverka, J.
Úplné znenie zákona NR SR č.18/1996 Z.z. o cenách. Zákon o cenách a trh. Otázky zásahu štátu do ekonomiky. Odpovede na otázky prečo bolo potrebné prijať zákon o cenách. Úlohy zákona o cenách.