Business-to-business komunikace z pohledu bank. 3 - Weber, B.
Dokončenie článkov o význame faktorov ovpyvňujúcich business-to-business komunikáciu bánk. Posúdenie business-to-business komunikácie Commerzbanky spotrebiteľmi.