Co nového na východních trzích?
Z obsahu dvojstrany: Deväť rizikových faktorov. Energetické systémy Ruska a Ukrajiny "sa rozviedli". Kaliningradská oblasť: zvýhodnený režim. Kazachstan v očakávaní nafty. Ruský export rastie, ale import je ohrozený. Závody hľadajú svoju cestu. Starosti finančníkov.