Jak prosadit marketing do společnosti - Cváček, M.
Úspešné presadenie marketingu do života spoločnosti a aplikácia marketingového spôsobu riadenia - záruka dosiahnutia dlhodobého úspechu v podnikaní. Marketingové desatoro.